Drömmer redan om skidsemester

Nu är det ju kanske liiiite off season att snacka om skidåkning, men jag satt och dagdrömde lite alldeles nyss. Jag längtar ju i första hand efter sommar, sol, bad, grillkvällar och en massa sociala event, det är min första disclaimer här (hör ni det vädergudarna?). Men sedan, efter den långa, härliga sommaren vi har framför oss, så vill jag njuta av vintern igen och det gör jag som bäst när vi åker på skidsemester.

Oslagbar känsla

Jag har åkt skidor sedan barnsben och älskar allt som har med skidsemester att göra. Allt från den krispiga luften till de snygga skidställen, känslan av snö under skidorna och sedan avkopplingen framför brasan på kvällen. Plus all god mat, allt härligt sällskap, bastubad i snö etc. Det är en magisk typ av semester tycker jag.

Jag har varit på ganska många ställen i de svenska fjällen, plus en del i alperna. Det finns dock fortfarande massor kvar att uppleva och jag hänger en hel del på Freeride och insuper information och inspiration.

Lindvallen

Nästa år tänkte jag åka med min syster och hennes barn och då har vi spanat in Lindvallen som verkar superbarnvänligt utan att för den sakens skull vara tråkigt. När min systerdotter, som är 10 år, fick höra att det finns ett ”ski-in” Mc Donalds där så blev hon helt såld. Jösses, jag längtar verkligen redan!