En suverän möbelbutik

Jag köpte nya stolar till köket från Wegot för några veckor sedan. Det var första gången jag testade den butiken efter att ha hört en del om den och dessutom flera gånger spanat på grejer därifrån. De har ju ett mycket stort sortiment av möbler och priserna är riktigt bra, så jag slog till när jag fann de stolar jag länge drömt om. Det är en sådan fröjd att unna sig något riktigt fint! Mitt kök blev som nytt!

Stringhyllan

Nu är jag återigen på jakt efter en ny möbel. Jag vill sätta upp ett hyllsystem i köket och hade funderingar på att skaffa ett stringsystem. Problemet med String är ju att det är mäkta dyrt. Fint är det såklart, men om man kunde hitta något liknande någon annan stans för en billigare peng så vore det ju bra. Jag är verkligen ingen märkesfanatiker och tycker att kopior funkar minst lika bra.

Jag bryr mig inte om märken

Jag skannade av Wegots sortiment i går och fann faktiskt ett hyllsystem som påminner lite om String, nästan kanske ännu snyggare! Nu går jag här och försöker att inte impulshandla, men det lär inte dröja länge förrän en ny beställning läggs hos Wegot.

Jag älskar att upptäcka nya favoritbutiker och minns när jag hittade klädkedjan Stradivarius i Spanien. NU upplever jag något liknande med Wegot. Man behöver ju verkligen inte handla allt från IKEA!