Vän av ordning

Man är väl lite antingen eller när det gäller städning. Antingen älskar man att ha perfekt runt omkring sig, eller så spelar ordning mindre roll för att man ska må bra. Vissa älskar att städa och andra hatar det, men de flesta gör det, trots att det inte känns så särskilt inspirerande för ”det är ju så skönt när det är klart”.

Jag mår bra när det är ordning och reda

Jag tillhör helt klart gruppen som måste ha det städat och fint runt omkring mig för att må bra och trivas. Jag tillhör också gruppen människor som faktiskt tycker att själva städningen är ganska njutningsfull. Tyvärr tillhör jag inte de som har en massa tid över för just städning, så för det mesta är det inte så fint hemma som jag hade önskat.

Städhjälp

Men så testade jag faktiskt att anlita städhjälp. Det var inför en storstädning som jag för första gången tog ansats och kontaktade en städfirma i Stockholm. De gick loss i mitt hem och det var så himla fint och rent när jag steg innanför dörren efter att de hade varit där. Sedan var jag hooked och nu kommer Städenergi hem till mig en gång i veckan och ser till så att hemmet alltid är rent och fräscht. Givetvis får jag ju plocka och städa lite själv varje dag ändå, men grovgörat, som jag aldrig hade tillräckligt med tid för och som blev ett stressmoment i vardagen, det slipper jag nu.

Välinvesterade pengar

Jag rekommenderar alla att testa anlita proffs för en storstädning i Stockholm – så välinvesterade slantar!